AKO informationscenter

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH

AKO Armaturen Tyskland
AKO Innovations Frankrig
AKO UK England

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH er et tysk selskab grundlagt i 1984 af Antoine Kopp.

Udvikling og salg af klemmeventiler allerede i 1985. 1996 blev det første selvstændige datterselskab AKO Innovations S.A.S. grundlagt i Frankrig. Produktionen sker herefter i Tyskland og Frankrig. Begge selskaber er certificeret efter ISO 9001:2015 og opfylder yderligere de aktuelle normer og krav fra markedet, for at sikre bedst mulige kvalitet og sikkerhed på produkterne.

1998 blev den engelske filial AKO UK Ltd grundlagt med henblik på effektiv forhandling af AKO produkter i England og Irland.

Meget stor lagerbeholdning, korte eaktionstidern

Meget stor lagerbeholdning og korte eaktionstider muliggør omfattende, kundevenlig og hurtig service.

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH samarbejder nu med distributører i 30 lande og kan derved tilbyde service over hele verden.

For at opfylde de stigende kundeønsker har AKO, udover klemmeventiler, også skydeventiler, specialarmaturer og diverse tilbehør i produktprogrammet.

Kontinuerligt høje kvalitet på AKO produkterne

AKO har specialiseret sig i armaturer til afspærring og styring af slibende, fiberholdige og korrosive medier. Herudover kan alle andre medier naturligvis også lukkes og reguleres med AKO armaturer.

Den kontinuerligt høje kvalitet på produkterne, der takket være innovativ udvikling og produktionsteknik kan tilbydes til gunstige priser, sammen med den næste verdensomspændende tilgængelighed af produkterne, har sikret AKO en position som markedsførende på området for pneumatiske klemmeventiler.

AKO samarbejder med forskellige firmaer fra forskellige brancher i hele verden. Kunderne kommer fra industriområdet som kemi, levnedsmiddel-, papir-, kraftværks-, genindvindingsteknik og spildevandsbehandling, og specielt fra mineralbearbejdning, cement, sand- og siloteknik.

AKO Armaturen & Separationstechnik GmbH er et familieforetagende med en langsiget planlægning og gennemførelse af generationsskift.

Langfristede gode og effektive kunderelationer hører med til succesfaktorerne for AKO. Intentionen om langfristet sikring af samtlige kunderelationer er sikret af AKO ledelsens tidlige engagement i dette.

Markedsleder i hele verden

39år gammelt familieforetagende

600nye kunder om året

20.000kunder i hele verden

Enestående løfte om leverance

< 0,2 %reklamationsrate

> 99 %kundetilfredshed

30forhandlere i hele verden

Største produktudvalg

10.000slangeventil-versioner

2.500versioner kan leveres fra lagret

100.000solgte enheder om året

Omfangsrige serviceydelser

80CAD-formater

32monterings- & animationsvideoer

16oversættelser af dokumentationen